Severina: Vrtoglavi honorar za nastup u novogodišnjoj noći

severina-nastup

severina-nastup

Pjevačica Severina među hrvatskim izvođačima drži rekord po visini honorara koji će dobiti za doček Nove godine – pjevat će u crnogorskim Bečićima za 50.000 eura, što je za 20.000 eura više od njezinog prošlogodišnjeg honorara u Beogradu

Iako zvijezde šute o tome koliko će zaraditi za najluđu noć, prema istraživanju jednog hrvatskog portala iza Severine slijedi Tony Cetinski, koji će za nastup u Poreču navodno dobiti 45.000 eura. Sličan honorar u svoju blagajnu stavit će i Gibonni koji će pjevati u Splitu gdje će zabavljati svoje sugrađane i zaradit će 40.000 eura.

Grupa Prljavo kazalište nalazi se na četvrtom mjestu liste novogodišnjih honorara. Jasenko Houra i ekipa iz benda za nastup u Skoplju dobit će 30.000 eura. Nina Badrić ove godine pjeva u Petrčanima kod Zadra, a navodno će za nastup dobiti 25.000 eura.

Massimo će pjevati u Rijeci na Korzu i zaraditi 15.000 eura, što je iznenađujuće mali iznos budući da se ovaj pjevač u 2013. nametnuo kao jedan od najizvođenijih, a njegove pjesme su bile prve na top-listama. Crvena Jabuka pjevat će u Makarskoj i dobit će 12.000 eura, koliko i Colonia za nastup u Dubrovniku, a Petar Grašo, koji će pjevati u Crnoj Gori, zaradit će 10.000 eura.

Cijene ovogodišnjih nastupa definitivno su pale u odnosu na prethodne godine, pa će glazbenici u prosjeku zaraditi i do 20 posto manje – osim Severine, čiji nastup je plaćen 150% više nego za doček 2013. (Life Content)