Severina pokorila Beograd u dramatično prozirnoj haljini

U dramatično crnoj dugoj haljini ukrašenoj kristalima na onim mjestima gdje ima dovoljno tkanine, jer su neki njezini dijelovi prozirni, Severina je u četvrtak u Beogradu primila jednu od nagrada za osobu godine koju dodjeljuje magazin Hello
Beogradska elita okupila se na kraljevskom Bijelom dvoru. Severina je plijenila poglede u toaleti koju potpisuje Matija Vuica, a popularna pjevačica posljednjih nekoliko godina za javne nastupe često poseže za kreacijama naše dizajnerice. 
– Spomenuli ste sve samo ne Severinu koja glumi u Bondu – našalila se Seve primajući nagradu pa dodala:
– Najveći mi je uspjeh večeras što nisam pala niz stepenice zbog duge haljine! Drago mi je da nas umjetnost spaja – kazala je.
Matiju Vuicu potegla je za rukav birajući toaletu i za gostovanje na koncertu Kemala Montena u Sarajevu, a u pamćenje se urezala i plava toaleta koju je odjenula gostujući u Plesu sa zvijezdama. 
Mlada mama gotovo je uvijek u dizajnerskim krpicama, a u posljednje vrijeme vjerna je domaćim dizajnericama. Uz Matiju Vuicu, Seve često možemo vidjeti u zavodljivim i profinjenim kreacijama Aleksandre Dojčinović. 
Foto: Printscreen/Hello
Izvor: Vecernji.hr