Šest savjeta kako da se zaljubi u vas

zaljubljeni

Proljeće buja i ljubav je u zraku – evo nekih fantastičnih savjeta kako da se muškarac zaljubi u vas!

Ponekad je problematično pronaći i osvojiti muškarca kojeg želite. Ovih šest savjeta će vam pomoći da se dečko zaljubi u vas. Sve je vezano za to da imate samopouzdanja i da se stvarno istaknete.

1. Budite ono što jeste

Ako se pretvarate nije bitno da li će se dečko zaljubiti, jer se ionako neće zaljubiti u pravu vas. Na kraju krajeva ni vi ne bi voljeli biti s nekim tko se pretvara.

2. Unaprijedite svoj izgled

To ne znači da trebate gladovati, kupovati gomilu odjeće i slično, već samo da pokušavate izgledati najbolje što možete. To znači sladak outfit koji naglašava vaše najbolje karakteristike, počešljana i fiksirana kosa, malo šminke, bijeli osmijeh i malo parfema. To uradite zbog sebe i zbog svog samopouzdanja.

3. Slušajte

Momci obožavaju da pričati o sebi, pa im je djevojka koja ih aktivno sluša šarmantna. Razgovarajte o sebi, trenutnim temama itd. oko 20 posto vremena, a pustite njega da ima kontrolu nad razgovorom 80 posto vremena.

4. Smijte se mnogo

Smisao za humor je jako važan kada želite privući muškarca. Smijanje na njegove šale, a čak i ako umijete prihvatiti šalu na svoj račun, može učiniti da on osjeti kao da vas zna oduvijek.

5. Pravi stav

Trudite se uvijek gledati svjetliju stranu života i budete veseli kada pokušavate osvojiti muškarca svog života. Momci vole vedre djevojke, a osmijeh privlači mnogo više pogleda.

6. Budite slatki

Momke privlače djevojke koje su slatke i ne tračaju, tako da zadržite ružne komentare za sebe kada ste u blizini novog momka, ili ih bar svedite na minimum.

Izvor: Portal-plus.info