Scarlett Johansson kao Hillary Clinton?

scarlet

scarlet

Hillary Rodham Clinton nova je junakinja nove filmske biografije. Konkretno, radi se o filmu koji će se baviti životom i političkom karijerom bivše prve dame SAD-a, a za spomenutu ulogu navodno konkurira nekoliko poznatih glumica

Osim Scarlett Johansson i Reese Witherspoon, na listi najužih kandidatkinja nalaze se i Jessica Chastain, ali i Amanda Seyfried.

Film će se zvati “Rodham”, a naglasak će bit na mlađim danima Hillary Clinton, odnosno njezinom periodu života dok je još studirala pravo na Yaleu, usponu u političkom svijetu te braku s bivšim predsjednikom Billom Clintonom, prenosi trportal.

HillaryClinton

Režije bi se trebao prihvatiti James Ponsoldat (“Smashed”), a scenarij za film potpisuje Young Il Kim- dok se premijera planira tek za 2016. godinu i to uoči novih američkih predsjedničkih izbora na kojima bi se mogla kandidirati upravo Hillary Clinton.

– One su sve sjajne. Jako nam je drago što tako puno sjajnih glumica konkurira za ovu ulogu. Zaista smo u nezavidnoj poziciji – kazao je kratko redatelj Ponsoldat. (Foto: PR Photos, MojTv.hr)