Sarajevska noć Jelene Rozge – Trenuci koji se pamte za cijeli život

 
Jelena Rozga svojim sarajevskim obožavateljima koncert je obećela još ovog ljeta kad je posjetila Sarajevo Film Festival. Njena veza s gradom produbila se kad je ondje snimila spot za pjesme "Solo igračica" i "Dobitna kombinacija", ali vjerojatno ni sanjala nije kakav će joj doček pripremiti 10 tisuća fanova koji su joj sinoć u Skenderiji priredili noć koju će, kako je sama rekla, pamtiti čitav život
 
"Ovu noć  glazba se još jednom pokazala kao univerzalni glasnogovornik ljubavi koja spaja i ne poznaje granice. Hvala Sarajevu na nezaboravnom gostoprimstvu, hvala mojoj divnoj publici na ovoj čarobnoj večeri koju ću zauvijek nositi u srcu. Ovu večer dogodila se bezuvjetna ljubav koja vas pokreće u životu". kratko je izjavila Jelena neposredno nakon nastupa.

 
Jelena je svakako opravdala vjernost svojih obožavatelja; više od dva sata pjevala je stare i nove hitove, one koji su obilježili njezinu karijeru ioblikovali je kao glazbenicu i zabavljačicu. Na pozornici su joj se pridružili Petar Grašo, Halid Bešlić, mladi bosanski glazbenik Mirza Šoljanin te sarajevski zbor "Princez Krofne" s kojima je popularna pjevačica otpjevala "Bog neka ti prosti grijehe".