Rukomet: Golužin širi popis za OI


 

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis  igrača koje će voditi na pripreme za  Olimpijske igre u Londonu 
 

Na popisu se nalazi 20 igrača, od kojih će šestorica otpasti za OI.Na popisu nema nikakvih iznenađenja,  to je ekipa koja je bila na Europskom  prvenstvu u Srbiji, rekao je izbornik. Na popisu su: Mirko Alilović, Venio Losert, Mate Šunjić, Manuel Štrlek, Ivan Ninčević, Hrvoje Batinović, Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Ivano Balić, Domagoj Duvnjak, Josip Valčić, Blaženko Lacković, Drago Vuković, Damir Bičanić, Marko Kopljar, Denis Buntić, Jakov Gojun, Igor Vori, Željko Musa, Marko Matić.
 
Okupljanje reprezentacije je u Zagrebu 10. lipnja, 13. lipnja je polazak na Roglu, a potom slijede pripreme u Zadru, Poreču i završni dio od 16. do 23. srpnja u Karlovcu.
Tijekom priprema Hrvatska će imati dvije pripremne utakmice protiv Švedske – 8. srpnja u Rijeci, te 12. srpnja u Poreču. Polazak na OI je 23. srpnja.
Ždrijeb skupina olimpijskog turnira bit će sutra u 18.30 u Londonu, a Goluža nema želja: Ne želim se opterećivati koga ćemo dobiti u skupini. Svi koji dolaze u London imat će veliki motiv i sigurno će sve utakmice biti teške.

Foto: Stareslike
Izvor: HRT

Akademija-Art