Rockeri okupirali prva mjesta HR TOP 40

hladno pivo

hladno pivo

Parni valjak opet na vrhu, Hladno pivo im već treći tjedan za petama

Čak osmi tjedan za redom ovi legendarni rockeri osvajaju HR TOP 40 i pokazuju kako su se opet vratili u sam vrh hrvatske glazbene scene. Da su se dobrog starog rock’n’rolla i dečki iz Parnog valjka zaželjeli radijski urednici, ali i publika, govori podatak kako se pjesma Samo da znaš ‘zavrtjela’ barem jednom na čak 58 radijskih postaja.

Sustav Playkontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje čak 80 radijskih postaja evidentirao je podatak kako se Hladno pivo s pjesmom Na ovim prostorima ne predaje i kako u stopu prati Parni valjak. Veliki pomak napravio je Massimo s novim singlom Suze nam stale na put, koji se s 26. mjesta popeo na treće.

Četvrto i peto mjesto rezervirano je za dvije dame izuzetnih vokalnih sposobnosti. Nina Badrić nam i dalje romantično pjeva o Čežnji, a Natali Dizdar o Grijehu.

U top 10 prošlog tjedna svoje su mjesto pronašli i Klapa Rišpet – Projdi mojon kalon, Luka Nižetić – Vječno, Tony Cetinski – Jednom u životu, Davorin i Bogovići – Nizbrdo od ljubavi i Detour – Srce veliko.

Novitet na listi neobična je, ali simpatična kombinacija dalmatinske klape i pravog američkog r’n’b-a u skladbi Nazovi me svojim u izvođenju vodičke klape Godimenti te američkog košarkaša Ronalda Rossa umjetničkog imena Jus Ron.

Potpunu listu HR TOP za 24. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte na http://www.ihg.hr/hrtop40

Potpunu listu HR TOP za 24. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite na linku http://www.ihg.hr/files/File/hrtop40/HR_TOP_40_Tjedan_24_2013.pdf