Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Robin Gibb hitno je prebačen u Oxfordsku bolnicu"John Radcliffe"

Robin Gibb, jedan od poznate braće nezaboravnog pop trojca iz 60. i 70. godina 20. stoljeća, prebačen je hitno u Oxfordsku bolnicu"John Radcliffe" radi dugogodišnje "upale kičme".

Šezdesetjednogodišnji pjevač izgubio je brata blizanca Mauricea 2003. godine, koji je dugo bolovao od upale dvanaesterca. Supruga Robina Gibba, Dwina s kojom je suosnivac čuvenih "The Bee Gees", oženjen četvrt stoljeća je pozvala hitnu pomoć, koja je brzo došla u njihovu rezidenciju nazvanu Thame u Oxfordshireu. Glazbenik koji se dugo liječi od bolova kičme, traži od ljubitelja njegovih kompozicija da poštuju osobni život jer prolazi kroz teške trenutke. Zahvaljuje svima na brizi i pažnji kao i željama za ozdravljenje upucujući im svu svoju ljubav.

Pariški koncert poznatog glazbenika je odgođen, dok je nastup na BBC-jevoj manifestaciji ‘Songs For Praise’ poništen.

Robinu Gibbu je već otklonjen dio crijeva, a zadnjeg travnja je morao otkazati južno-američku turneju zbog aktualnih, zdravstvenih problema.
Isčeznuće najmlađeg brata Mauricea, 2003. označilo je kraj mitske grupe ali se Barry i Robin ponekad sastanu i izvode stare hitove, na upit mnogobrojnih fanova s cijelog planeta.
Pored svega, Robin uspješno nastavlja solo karijeru. Sa Dwinom ima 28. godišnjeg sina Robina-Johna, a iz prvog braka sa Molly Hullis Spencera, kojemu je 38 godina i Melissu od 36 ljeta. Sa njihovom guvernantom Claire Yag dobio je djevojčicu Snow Robin.

Akademija-Art.hr
20.10.2011.