Fotografije razgolićenih navijačica Bilić boysa obišle su Facebook u trenu i skupile bezbroj "lajkova". Ubrzo je otkriven i njihov identitet. Djevojke koje su se u Poljskoj razgolitile u žaru navijanja i proslave velikog hrvatskog otvaranja Eura, zovu se Viktorija i Jelena.

Viktorija je potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a prijateljica Jelena također je hadezeovka koja radi kao referentica u Ministarstvu kulture.

Unatoč podacima na službenoj stranici, Jelena tvrdi da Viktorija više nema funkcija u stranci.  Smatraju da njihov privatni život nema veze s onim što rade.

– Kao što vidite, bilo je super. Navijanje, ludilo. Ne žalim ni zbog čega. Ne znam zbog čega se paničari i zbog čega me nazivaju. Nisam ubila čovjeka nego se samo proveselila. Mislim da to nije nikakav problem – kazala je Jelena za Index.
– Postoji kodeks državnih službenika i proces protiv Jelene Mikše je pred etičkim povjerenstvom koje će odlučiti o sankcijama – kaže Nataša Petrinjak, glasnogovornica Ministarstva kulture, prenosi portal 24sata.
Pogledajte  kako su se Jelena i Viktorija zabavljale s Ircima na utakmici.
Fotku razgolićenih hrvatskih navijačica, od kojih jednoj irski navijač ljubi grudi, na svom je twitter profilu objavio branič irske reprezentacije Sean St. Ledger (@seanstledger12), koji je u nedjeljnom srazu Hrvatske i Irske zabio jedini gol za svoju momčad. St. Ledger ima više od 20.000 "followera" i sve je pozvao da podijele istu fotku ‪na svojim profilima i tako učine slavnim irskog navijača za kojeg kaže da se zove Eamon Keegan.

Foto: Facebook
Izvor: AŠR / Vecernji.hr

Akademija-Art