“Bellissima” u novim pothvatima

Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Modna kuća u "Bellissima" novim pothvatima

Modna kuća "Bellissima" je sudjelovala na sajmu Fashion.hr. Zahvaljujući prodajnim prostorima u Arena Centru, bh kuća je prisutna na hrvatskom tržistu, posebno što se prošilila na značajne, susjedne prodajne punktove u mnogim gradovima.

Sajam je pored gostoprimljivosti domaćina, prigodna prilika pokazivanja dostignuća "Bellissime", što su u duhu najpoznatijih tredova i potraživanja današnjice.

Pokazana je nova, proljetno-ljetnja kolekcija koju je ostvarila ekipa, pod vodjsvom Emine Husedžinović Ibrahimović koja godinama surađuje s brandom. Modeli su dobili brojne pohvale i komplimente pa su zagebački fashionisti naručili mnosšvo odijevnih predmeta predstavljenih na štandu marke. Organizirana je i modna smotra, u okviru programa događaja na sajmu, pa je desetak hrvatskih manekenki nosilo 20 novih modela. Smotra je praćena sa zanimanjem što je potvrđeno masovnim prisustvom pošto je dvorana u kojoj je održana, bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
Manekenka Ivana Severinac, ovogodišnje zaštitno lice jesenjo-zimske kolekcije "Bellissime" u Hrvatskoj, je neumorno i ljubazno razgovarala s posjetiteljima štanda, detaljno obavještavajući o djelatnostima i budućim poduhvatima marke.

Akademija-Art.hr
13.10.2011.