Prosinečki: Sammir ne zaslužuje u prvih 11, a Sevin Milan je papak

– Ne volim se Štimcu miješati u bilo što. Kako on odluči, to će tako biti. Sad, bi li  kod mene igrao da sam ja izbornik ili trener to ne znam. Sigurno znam samo da Sammir u ove četiri godine koliko je već ovdje nije napravio toliko da igra od prve minute – iskren je jutros bio Robert Prosinečki gostujući u Doručku na Totalnom FM-u

Usput je i prognozirao rezultat večerašnjeg nastupa reprezentacije u Makedoniji. Zaključio je da će utakmica biti teška, ali da će Hrvatska pobijediti, igrao Sammir ili ne. Proslavljeni nogometaš gostovao je u rubrici ”Tajni gost” pa je domaćin showa Saša Lozar pitanja za intervju pripremio a da nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije. Tako smo doznali da Rober Prosinečki smatra kako je Severinin uskoro bivši suprug Milan pravi ”papak” jer se brak navodno raspao zato što Milan nije trpio plač malog Aleksandra Ivana:

– Ako je to istina, onda je to stvarno katastrofa – rekao je Prosinečki.

Doznali smo i da ni pod kojim okolnostima ne bi prevario svoju suprugu. Na Sašino pitanje ”S kojom bi se svjetskom zvijezdom malo ‘pohvatao’ a da nitko ne sazna?” Robert je odgovorio da, bez obzira na to što su mnoge od njih jako lijepe, radi svoje žene takvo što ne bi nikada napravio.

Producenticu Andreu zanimala je priča o reklami za čarape ”Udarnik” u kojoj se prije dvadesetak godina nogometaš pojavio u ulozi manekena.

Priznao je da za taj uradak nije bio plaćen osim čarapama koje su bile izuzetno kvalitetne. 

Foto: Index
Izvor: Večernji list/Totalni FM