Premijera prvog čakavskog avangardno​g art video spota

Giovanni4

Nakon devet festivalskih nastupa, sedam festivalskih nagrada i nekoliko umjetničkih performansa, Giovanni Jakovac snimio je prvi čakavski avangardni art video spot pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina, produkcijske kuće “Art fima” iz Matulja

Glazbu i aranžman za pjesmu “Piši mi” potpisuje skladatelj Robert Grubišić. Stihove pjesme napisala je spisateljica Slavica Car Frišova, koja je pjesmu “Piši mi” uvrstila u svoju zbirku proze i poezije “Kolori od života”.

Art video spot snimao se u prostorijama Muzeja Grada Crikvenice. Kulisu samog videa činila je postava izložbe “Hartuline zi Crkvenice”. Riječ je o zanimljivoj izložbi starih razglednica Crikvenice koja je postavljena povodom obilježavanja 125 godina turizma u gradu Crikvenici.

{youtube}S1J0ZAWEDrA|500|400|0{/youtube}

Za Giovannijev vizualni identitet u videu zaslužna je multimedijalna riječka umjetnica Tajči Čekada koja je poznata po svom nekovencionalnom modnom izričaju.

Uz art video spot, priprema se i izložba fotografija iz samog spota koja će biti predstavljena u Muzeju Grada Crikvenice tokom studenog ove godine.

Giovanni1

Giovanni2

Giovanni3

Giovanni5

Giovanni6