Skip to content

Predstavljamo: Nova predstava Ivice Boban – Samo bez emocija

Predstava Ivice Boban i sedam mladih glumaca u produkciji Teatra Pozdravi, Akademije dramske umjetnosti,  Teatra na Trešnjevci- CeKaTe i Kazališne družine KUFER

Premijera: 02.prosinca 2012. u Teatru na Trešnjevci (Park stara Trešnjevka1)
 
Smiješno- gorkim pričama niza začudnih karaktera mladi glumci daju svoje tijelo i glas, svoje znanje i dar.  Kroz urnebesnu montažu (ne)svakidašnjih lica oni se pitaju za njih i za nas: kako dalje i što sad? što da radim? kako da preživim i kako da se spasim…?
Predstava nastala kao autorski rad Ivice Boban i mladih glumaca temeljena je na njihovom diplomskom ispitu izvedenom u lipnju 2012. na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. U beskrajno duhovitim i emotivnim interpretacijama Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Dinka Vuković, Slaven Španović i Ivana Zanjko premijerno se predstavljaju zagrebačkoj publici 02.12. 2012. u Teatru na Trešnjevci.
 
Redateljica:  Ivica BOBAN
Scenski pokret: Pravdan DEVLAHOVIĆ
Oblikovanje svjetla: Tomislav SOKAČ
Kostimografkinja: Emilija ŠUŠKOVIĆ
Glazba: Willem MILIČEVIĆ
Asistentica redateljice: Morana NOVOSEL
Producent: Luka JERKOVIĆ
 
Igraju:
Andrej DOJKIĆ
Sanja DRAKULIĆ
Nataša KOPEČ
Marija ŠEGVIĆ
Slaven ŠPANOVIĆ
Dinka VUKOVIĆ
Ivana ZANJKO
IZ PREDSTAVE O PREDSTAVI:
„Drago mi je da su ovi hrabri mladi ljuii izašli iz svojih kutija straha, nesigurnosti i brige te napravili ovaj metaforički soté na kazališnu scenu.“  Lidija B. iz Zagreba (43)
„Karta jeftina al je**ga oni dobri.“   Behaba S. sa Jakuševca iz Zagreba (34)
„Jeeebote ono konačno ono neka AKCIJA u kazalištu, ono nije BORING, a 3D im je bolji neg u IMAXu, e.“ Marica M. iz Dubrave (18)
„Nevjerojatna akcija! Trideset za cijenu sedam! Pa to nigdi nema!“  Tamara Tamarica B. iz Zagreba (28)
„Đava ih odnija ako već moradu gonjat tu kulturu ajde bar nisu državnih para u to utukli“ Anka T. iz Jurića (44)
 „Jeste videli vi moju Milunku?“  Gojko B. iz Tovarnika (75)
„Utješno je da ovi mladi ljudi znaju i čitaju, posebno sada,  kad neće biti MEHR LICHT kako je rekao moj Goethe, nego sve više MEHR NICHT kako kaže Nietsche.“ Matilda Š. iz Zagreba (70)