Pravi razlozi zašto žene varaju

zena

Čak trećina žena priznala je da je previše popila prije nego što je otišla u krevet s osobom koja nije njezin stalni partner Ili joj je dosadno ili je prestala voljeti svog partnera ili se ne osjeća sigurno – tri su razloga zbog kojih žene varaju svoje partnere

 
Danas je vrlo lako prevariti, a vjernost je postala jedan od najtežih ispita za pojedinca, pokazala je on-line anketa web-stranice AshleyMadison dating. Granicu vjernosti prešlo je 58 posto žena. U neugodnoj se situaciji našla petina nevjernih žena nakon što su ih partneri razotkrili. Trećina je priznala da je previše popila prije nego je otišla u krevet s osobom koja nije njezin stalni partner, a četiri od devet žena spremno je prešutjeti prijevaru kao da se ništa nije dogodilo. Čak 67 posto žena priznalo je da se u jednom razdoblju života viđalo s oženjenim muškarcima.

Da se žene služe malim lažima i u ostalim aspektima života, dokazuje 67 posto njih koje su priznale da su varale na ispitu, 37 ih zaobilazi dijetni jelovnik uživajući u zabranjenoj hrani kao što su pizza i krumpirići, a dvije od pet žena svojoj frizerki ne kaže da je od prošlog šišanja bila kod druge frizerke. Čak 52 posto žena brine se i pita vara li ih njihov partner, dok 73 posto žena smatra i da je slanje seksi poruka prijevara, prenosi Women’s Health.

Izvor: AV / Vecernji.hr

Akademija-Art