Poslije masakra po zidovima kuće pisao nesuvisle grafite

zadar-masakr

Ubojica majke i bake, 20-godišnji Lovre Mesnić trebao bi biti prebačen u Bolnicu za osobe lišene slobode, a potom i na psihijatrijsko vještačenje

Potvrđeno nam je to u zadarskoj policiji od koje pak nismo uspjeli dobiti informaciju o rezultatima toksikološke analize kojom bi se utvrdilo je li, kako se špekulira posljednjih dana po Zadru, Lovre Mesnić u trenutku masakra bio pod utjecajem droga.

Policija je na analizu poslala i više predmeta kojima je Lovre Mesnić zatukao svoju 55-godišnju majku i 78-godišnju baku, a spominju se kuhinjski nož, sjekira i alat.

Prema neslužbenim informacijama monstruozna ubojstva, kakva se u ovom kraju ne pamte, počinio je prijepodne, a tijela su pronađena u vrijeme ručka, odnosno nešto poslije 14 sati. Do dolaska svog oca Lovre Mesnić je po zidovima kuće ispisivao grafite, kako nam je neslužbeno potvrđeno, nesuvisla sadržaja. Policija nije potvrdila da je grafite pisao krvlju svojih žrtava, a demantirali su da je žrtve dekapitirao. Lovre Mesnić je, osim grafita, u kući i izvan nje postavljao i nekakve instalacije od boca i slika koje je navodno sam naslikao, a sličnu je instalaciju postavio i u naselju Relja kamo je pobjegao nakon ubojstva.

Prijatelji, među kojima i oni koji su ga vidjeli nakon ubojstva, a jedan je s njim, ne znajući što se dogodilo, popio i kavu, i dalje su u nevjerici jer je do jučer uzoran učenik i sportaš maskrirao majku i baku. Većina je uvjerena da je bio pod utjecajem teških droga.

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Izvor: Vecernji.hr