Podzemnom željeznico​m u Afriku

The Power of Africa

The Power of Africa

9. bečki Dani Afrike

Svi Bečani, ali i oni turisti koji će se u razdoblju od 26. srpnja do 4. kolovoza naći u Beču, moći će metro linijom U6 otputovati na jedan posve drugi kontinent, u Afriku. Deveti po redu bečki Dani Afrike koji će se i ove godine održati na 21 kilometar dugačkom dunavskom otoku (Donauinsel) pored velikog bazara, jahanja na devama i tečajeva bubnjanja i plesa, nude i jezične tečajeve te raznovrsne aktivnosti za djecu.

Vrhunac ovogodišnjih Dana Afrike mnogobrojni su glazbeni koncerti afričkih zvijezda kao što su Alpha Blondy, Mayembé Malayika, Alama Kante, Ghana Minstrel Choir te mnogih drugih.

Dani Afrike 1

Kako bi posjetitelji utažili ne samo radoznalost već i fizičku glad, pobrinut će se mnogobrojni gastronomi koji nude šarolike specijalitete crnog kontinenta, a Sahara Lounge idealno je mjesto za ljubitelje koktela.

No to nije sve, ovogodišnji festival uveselit će svoje posjetitelje i Danom otvorenih vrata koji će se održati 29. srpnje uz besplatan ulaz koji po redovitoj cijeni košta 8 eura za cijeli dan.

Dani Afrike 2

Više informacija o festivalskom programu potražite na: wien.afrika-tage.de