Ples napustili Darko i Marija


Šesta emisija HRT-ova glazbeno-plesnog showa Ples sa zvijezdama ove subote donijela je novo ispadanje – Darko Janeš napustio je show nakon što je imao najmanje glasova žirija

Darko
 i njegova partnerica Marija plesali su tango, za koji su dobili 29 bodova te pasodoble, za koji su dobili 24 boda. Darko je za svoje nastupe dobio i pohvale žirija. Vidi se da ste radili, rekao je Davor Bilman. Dolazak do četvrtfinala, odnosno nastupa u 6. emisiji Darko je doživio kao uspjeh. Protiv žirija se ne može. Četvrtfinale do kojega sam došao je velik uspjeh, jer kad je nogometna reprezentacija ušla u četvrtfinale već je slavila, prema tome ja mogu samo slaviti, ocijenio je. 

Ponovno najbolja bila je Barbara Radulović, s ukupno 79 bodova, odnosno 39 za quickstep i maksimalnih 40 za rumbu. Vrlo glamurozno, čestitam, i to je sve što mogu reći, komentirao je njezin nastup član žirija Dinko Bogdanić. Barbara nije krila zadovoljstvo večerašnjim uspjehom. Drago mi je da smo opet osvojili žiri, trudit ćemo se biti još bolji i bolji. Ocjene su famozne, ja i moj plesni partner smo se našli i mislim da je to bilo ključno za naš uspjeh, rekla je.

Saša Lozar ove je subote bio drugi najbolje ocijenjeni plesač s ukupno 69 bodova, 33 za quickstep i 36 za cha cha cha. Jedini sam muški natjecatelj, ne znam zašto su ispali svi muški, Darko i ja smo bili jedini preostali i sada sam ostao sam, nije mi laka zadaća, ali mi je jako drago što idem dalje. Niti u najluđim snovima nisam mislio da ću dogurati ovako daleko. Idući puta je engleski valcer i jive, predstoji nam tjedan intenzivnih vježbi, rekao je Saša.

Mirna Medaković za svoje izvedbe slowfoxa i sambe dobila je 35 odnosno 33 boda, ukupno 68. Nadala sam se da ću proći dalje, ali ništa nije bilo sigurno. Ja sam zadovoljna s time kako smo mi otplesali i na kraju mislim da je ovo bio dobar tjedan za Damira i mene, rekla je.

Ana Begić Tahiri imala je bod manje od Mirne, 67, odnosno 35 za engleski valcer i 32 za rumbu. Dinko Bogdanić je njezin nastup ocijenio kao vrlo graciozan. Prezadovoljna sam. Priželjkivali smo ulazak u polufinale, a onda te naravno razveseli kada se to i ostvari. U ovoj emisiji je svatko od nas mogao ispasti tako da sam bila spremna na to – kad evo polufinale, rekla je.

Sljedeće subote na redu je polufinale, u kojemu će nastupiti preostala četiri para od kojih 3 ulaze u posljednju, osmu emisiju ove sezone Plesa. Tko će ispasti, a tko ući u samo finale doznajte u subotu, 15. prosinca na HRT 1 iza 20 sati.

Gledatelji za svoje favorite mogu glasovati tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve:

ANA BEGIĆ TAHIRI I HRVOJE KRAŠEVAC 065 800 501
MIRNA MEDAKOVIĆ I DAMIR HORVATINČIĆ 065 800 503
BARBARA RADULOVIĆ I ROBERT SCHUBERT 065 800 504
SAŠA LOZAR I MARIJA ŠANTEK 065 800 508
SMS broj za glasovanje je 60106.
Web adresa: http://www.hrt.hr/plessazvijezdama/7_sezona/ 

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Scenarist je Alen Đurica, redatelj Dalibor Sokolić, a urednik Tomislav Štengl.


Izvor: HRT