Pet tipova dečki kojima biste trebale dati šansu

Nije tajna da žene kod muškaraca traže određene kvalitete kao što su visina, fizička privlačnost, zdravo tijelo i duh, smisao za humor i samopouzdanje. Neki muškarci imaju sve te atribute koji odmah privlače suprotni spol, no neki i nemaju

 
Međutim, životni trener Marcus Osborne za Galtime piše da žena ne bi trebala nasjedati na priče o gospodinu Savršenom jer postoje mnogi neizbrušeni dijamanti kojima bi trebale dati priliku i otkriti da je jedan od tih tipova dečki – idealan.
Evo nekih alternativa gospodinu Savršenom. On možda nije Bill Gates, Will Smith ili George Clooney, ali svakako može postati vaš partner. Manje ili više savršen.
1. Štreber. Od svih tipova muškaraca štreber je onaj u kojeg se isplati dugoročno ulagati. Možda će doma imati kolekciju figurica Batmana, ali ti dečki zapravo stoje na čelu velikih kompanija i "proizvode" novac. Gledajte dalje od njihove društvene nespretnosti. Štreber je u pravilu sposoban, pametan, duhovit te lojalan i pouzdan partner.

2. Muškarac iz fast fooda. 
Njegov posao možda nije posao iz snova pa vam se može učiniti da frajer koji radi hamburgere nije previše ambiciozan, ali to je nezahvalna generalizacija. On je vjerojatno marljiv, a može imati i većih planova. Možda želi postati poslovođa ili jednog dana otvoriti vlastiti restoran. A možda mu je posao samo posao i ne želi ga donositi doma. Kako bilo, šteta je ako mu ne pružite šansu.

3. Nizak momak.
 Iako ih djevojke obično zaobilaze, niski dečki svoj nedostatak obično nadoknađuju svojim blagim karakterom i mogu biti vrlo suosjećajni i šarmantni. U dugotrajnom odnosu važno je razumijevanje, a ako želite nekoga da vas razumije, ovaj je momak idealan za vas.

4. Sramežljiv. 
On je samo dečko kojem treba malo dulje da se "zagrije". Možda mu nedostaje povjerenja u ljude, ali najvjerojatnije nije vješt u udvaranju. Možda ćete mu morati prići prvi. No kad ga pridobijete za sebe, posvećivat će vam svu pažnju na svijetu i postat ćete njegov prioritet.

5. Debeljko.
 Da, svi želimo da su nam partneri u dobroj formi. No znate li koja je najpoželjnija muška osobina za žene? Smisao za humor. A najčešće ga vežemo s debeljuškastim frajerom koji zna uživati u životu. Svijet ih je prepun. A i atletski građen momak s vremenom će dobiti trbuščić pa ćete biti na istom. Samo što ćete u prvoj varijanti pored sebe imati i nekoga tko će vas i nasmijavati. Uostalom, bonus može biti i to što vjerojatno zna i nešto skuhati ako voli papati. A onda mu neće biti problem ako i vi nabacite pokoji kilogram.

Foto: Thinkstock
Izvor: KB/Vecernji.hr

Akademija-Art