Pet proljetnih trendova kojima ne možemo odoljeti

spring

spring

Razvijanje individualnog stila puno je bolje od slijepog praćenja trendova. Ipak, bez obzira na to koje modele, nijanse i teksture volimo nositi, pojedinim trendovima koji su rezervirani za ovo proljeće ne možemo odoljeti

Volani

Detalj koji će iskoristiti gotovo svaka djevojka koja imalo voli ženstvenu lepršavost, a koja je rezervirana upravo za tople proljetne dane i večeri.

Čipka

Čipka je izraz elegancije i nježnosti, posebno kada je iskombinirana na pravi način i s pravim detaljima. Naš favorit svakako su čipkasti detalji, ali i bijele čipkaste haljinice koje su dovoljno izazovne koliko i elegantne.

Retro krojevi

Retro moda uvijek je dobar izbor ako želite izgledati malo drugačije od ostalih, a opet da ne pretjerate i ne izgledate previše alternativno. Retro moda sjajna je za sve kreativne duše koje vole romantične stare filmove i prave damske kreacije.

Nježne nijanse

Boja breskve, koraljna nijansa, prljavoružičasta, bež, nježno roza, boja mente… Sve su to nijanse koje obilježavaju proljetnu modnu sezonu i proljetno raspoloženje, naglašavaju žensku senzualnost i eleganciju.

Baloner

Dobar proljetni baloner čini pravu proljetnu modnu divu. Neka vaš izbor bude nude nijansa.

Izvor: index.hr