Ovoga ljeta serija s legendarnim Ćirom!

ciro

ciro

“Montevideo, Bog te video” naziv je nove tv serije čiju režiju potpisuje poznati srpski glumac Dragan Bjelogrlić

Radi se o romantičnoj priči čija je radnja smještena u 1930. godinu, a glavna tema je formiranje državne nogometne reprezentacije pred sam početak prvog Svjetskog nogometnog prvenstva u Urugvaju. Gledatelji će tako imati priliku upoznati se s glavnim junacima, njihovim životnim zgodama i nezgodama, kao i samim životom tridesetih godina 20. stoljeća, nogometnim utakmicama, sukobima unutar nogometne organizacije i pripremama za odlazak na prvo svjetsko prvenstvo.

Uz brojna poznata imena srpskog, ali i hrvatskog glumišta, u seriji se pojavljuje i legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, i to u ulozi tadašnjeg izbornika jugoslavenske nogometne reprezentacije Ante Pandakovića.

Ćiro je za beogradski dnevni list ‘Alo’ izjavio da je prezadovoljan svojim glumačkim debijem:

– Velika je čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika tadašnje reprezentacije Jugoslavije. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren, gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se jako potrudio da publika to ne primijeti – izjavio je Ćiro kojem je, nakon završetka snimanja, tisuće statista skandiralo ‘Ćiro, majstore!’.

Serijal “Montevideo, Bog te video” stiže na male ekrane RTL-a u nedjelju, 7. srpnja. (Foto: RTL, MojTv.hr)

{youtube}K7LohxD8gAE|500|400|0{/youtube}