Opaki Jim Carrey u ”Kick-Ass 2” traileru!

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Universal je jučer objavio novi trailer za nastavak urnebesne akcijske komedije Kick-Ass iz 2010. godine

U novom traileru možemo vidjeti novog člana Kick-Ass ekipe, Jima Carreya koji je utjelovio lik pukovnika Stars i Stripesa. U jednom trenutku čujemo Carreyevu šalu koja je zapravo i premisa cijelog filma i ideje na kojoj je nastao strip Kick-Ass: ”Probajte se zabaviti. Inače, čemu ovo sve?”

U nastavku su i dalje u centru pažnje Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) i Hit-Girl (Chloe Grace-Moretz) kojima se pridružuje skoro cijeli grad u ‘borbi protiv zla’. Neki staju na stranu ‘preporođenog’ Red Mista iliti po novom Mother Fu**era (Christopher Mintz-Plasse), ali zaključak je zapravo jednostavan: ljudi ne žele doslovnu borbu između dobra i zla, već vole slobodu koja proizlazi kada te nitko ne prepoznaje iza maske.

Autor stripova Mark Millar već je ranije najavio kako ćemo dobiti i treći film o ovom junaku, ali da će taj biti i posljednji jer je ovo realistična superherojska priča (ili barem to nastoji biti). Prvi dio je na kino blagajnama zaradio skoro triput više od svog budžeta, nekih 96 milijuna američkih dolara što je sasvim solidno ako se uzme u obzir da je bio zabranjen mlađima od 18, kao što je i nastavak.

Podsjetimo, oko prvog dijela kritičari su bili podijeljeni, no film je ipak dobio dosta dobre ocjene. Publika se također mogla podijeliti na one kojima je film predstavljao urnebesnu zabavu i ismijavanje, te na one koji odmahuju glavom od ovakvog uratka.

Ukoliko ste u ovoj drugoj skupini, svejedno dajte priliku ovom ‘nabrijanom’ traileru da vas iznenadi, možda i nasmije. Kick-Ass 2 u naša kina stiže 12. rujna. (Youtube, MojTv.hr)

{youtube}Td921lYSBIA|500|400|0{/youtube}