Obožavateljice napale Hausera i Šulića pa su s njima ostali do jutra

Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni Stjepan Hauser (25) i Luka Šulić (24) zabavljali su se u ugodnom lounge baru Matis pokraj koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog

 
Violončeliste su dočekale obitelj i obožavateljice od kojih su neke doputovale iz Japana. Tražile su ih autogram i zajedničku fotografiju. Iako su bili vidno umorni i iscrpljeni, nije im bilo teško ispuniti im želju.
Uspjeh je u disciplini
 
– Imali smo tremu jer nije isto svirati pred domaćom publikom i u inozemstvu. Presretni smo jer smo po reakcijama publike vidjeli da su uživali. Nadmašili smo i svoja najluđa očekivanja – rekli su violončelisti. Dvosatnim koncertom oduševili su više od 12.000 ljudi. Publika ih je dvaput pozivala na bis i nagradila desetominutnim pljeskom.
– Sve je stvar discipline. Mi smo u ovome od malih nogu i nije nam teško. Iako smo svaki dan na putu i mijenjamo vremenske zone, naviknuli smo se na takav tempo – rekao nam je Luka. Na ulazu u lounge bar Matis gosti su ih nagradili skandiranjem. Zahvalili su im na potpori i počastili se bogatim švedskim stolom i pićem. Party, na kojem je bila i pjevačica Franka Batelić, ali i slovenski biciklist Marko Baloh koji je samo zbog Stjepana i Luke na koncert došao biciklom iz Novog Mesta, bio je fenomenalan.
 
Kratki trenuci opuštanja
 
Stjepana je dočekala i djevojka, plesačica Klara Pergolis u čijem je društvu uživao do jutarnjih sati. Otkrio nam je da do kraja srpnja s Eltonom sviraju na turneji. Nakon toga trebali bi imati mjesec godišnjeg odmora koji će provesti kod kuće u društvu obitelji.
Stjepan nije otkrio hoće li s djevojkom na more. Poslije koncerta u Zagrebu otputovali su u Amsterdam, odakle su odletjeli u Newcastle, gdje su već sinoć imali dogovorenu svirku s Eltonom Johnom.

Uvodna foto: Anto Magzan/PIXSELL
Izvor: Mihael Hnatyšyn/Vecernji.hr

Akademija-Art