Novi album – Maya Sar: Krive riječi

maya sar

MAYA SAR – KRIVE RIJEČI

Popis pjesama:
1. Krive riječi
2. O meni nikom ne pričaj (feat. Marijan Brkić Brk)
3. Milovanja
4. Dilema
5. More nemira
6. Ne brini (feat. Matija Dedić)
7. Neću da šutim
8. Nespretno
9. Bilo je vrijeme
10. Korake ti znam (Eurosong 2012)
11. Više nego ikada
12. Moj je život moja pjesma (N. Badrić, K. Gočeva, A. Radović, Maya Sar)

Iznimno puno ljubavi i truda je talentirana Maya Sar, sa brojnim suradnicima, uložila u debitantski album „Krive riječi”. Album je sniman tijekom 4 godine u 10 glazbenih studija u regiji. Gotovo 70 glazbenika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Italije odazvalo se pozivu da pomogne u nastajanju 12 pjesama s ovog albuma. Pjesme su žanrovski raznolike, a izdvajaju se “Nespretno”, “Moj je život moja pjesma” i “Korake ti znam”, koje su prve zaživjele u eteru radio stanica. Neposredno pred izlazak albuma objavljena je i nova pjesma „O meni nikom ne pričaj”. Posebni gost na pjesmi je Marijan Brkić Brk, jedan od najboljih regionalnih instrumentalista i producenata, dugogodišnji član Parnog valjka. Na pjesmi „Ne brini” gostuje pak cijenjeni pijanist Matija Dedić. Cijeli koncept snimanja albuma baziran je na živoj svirci, odnosno onako kako Maya zvuči sa svojim bendom uživo.

Maya Sar već se svojim prvim albumom predstavlja kao kompletna glazbenica – tekstopisac, kompozitor i izvođač. Naime, Maya potpisuje 10 od ukupno 12 pjesama na albumu, dok po jednu potpisuju Aleksandra Milutinović i Goran Kovačić. No, Mayin glazbeni put počeo je puno ranije, kao autor i studijski glazbenik već godinama surađuje s najpoznatijim imenima u regiji. Dugi niz godina bila je članica pratećeg benda Dine Merlina, a prošle je godine s autorskom pjesmom “Korake ti znam” predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu.

„Ljubav je ono što me pokreće i ljubav se prožima kroz sve moje pjesme”, Mayine su riječi upućene svakome od Vas i poziv da poslušate album i dođete na koncertnu promociju albuma u četvrtak, 27. lipnja u Vip Club u Zagrebu.

{youtube}r8IMyW6ZdQs|500|400|0{/youtube}

Značajan doprinos albumu dali su brojni suradnici: Ante Gelo (git, brass arr), Dalibor Dado Marinković (bubnjevi), Robert Vrbančić (bass), Dražen Bogdanović (sopran sax.), Neven Mijač (usna harmonika), Davor Križić (truba), Oliver Ereš (tenor sax), Tihomir Hojsak (kontrabas), Dino Šukalo (git), Borjan Milošević (bass), Edvin Hadžić (kontrabas), Amar Češljar (bubnjevi), Aleksandra Milutinović (git), Goran Kovačić (git), Muris Varajić (el.git), Alen Lemešević (ak.git), Adis Sirbubalo (klavir, harmonika)

Foto: Jasmin Fazlagić