Nova sezona “Do posljednjeg zbora”

Raspjevani amateri, stotine ljudi koji su svojim nastupima u serijalu  pokazali sve svoje kvalitete i glazbeno umijeće.Ali i nešto važnije: energiju i radost zajedničkog pjevanja i druženja

Omiljeni hrvatski zbor postao  je zbor mladih Josip Kaplan iz Rijeke, ali to je mogao biti i zbor studenata Filozofskog fakulteta, zbor Izvor, Ad Libitum, raspjevane Lipe ili zabočki zbor Gjalski. Zborove nisu čekale bogate nagrade (izvođačima nisu honorirani nastupi) , ugovori iz snova niti slava, ali sigurno je da su se dobro osjećali i uživali u svakom nastupu.

Pobijedila je  zborska pjesma i pozornost kojom su gledatelji pratili naš glazbeni serijal. 

Zato krećemo u novu sezonu „Do posljednjeg zbora“. Pozivamo sve zboriste da se odazovu našem pozivu. Prijavite se , pokažite kako pjevate i koliko u tome uživate!

U ovoj seriji glazbenih emisija ne biramo najbolji već zbor koji je jedinstven, zabavan i koji će svojim nadahnutim pjevanjem zadiviti naše gledatelje.

Bez obzira na to je li vaš zbor komorni, crkveni, gospel, pop ili folklorni, on je poseban. Bez obzirana to je li to zbor umirovljenika, studenata, liječnika ili kućanica, svaki je zbor priča o velikoj obitelji, prijateljstvu, sudbinama, o ljudima iz cijele Hrvatske.

Iako natjecateljski, ovo je zabavni šou u kojem imate priliku pokazati svu strast i različitost svojih izvedbi. Možete pjevati evergrine, mjuzikle, pop-pjesme, hitove Olivera, Guns n Rosesa, Queena, Jinxa, Urbana, tradicionalne hrvatske pjesme, ali svaka vaša izvedba bit će posebna i mora osvojiti srca naših gledatelja.

Prijavite se na audiciju i postanite omiljeni hrvatski zbor!

Nazovite, pošaljite e-mail:

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na telefon 01/634 2021 
ili pišite na e-mail: do_posljednjeg_zbora@hrt.hr 

Rok za prijave je 18. studenoga 2012.

Sve potrebne materijale za prijavu možete preuzeti OVDJE.