Priča o bendu počela je 2005. godine kada su s grupom Connect snimili pjesmu "Boja mojih vena". Skupina mladića spontano se uputila u glazbene vode koje su ih odvele do niza projekata vezanih uz hrvatsku hip-hop scenu
 

Euro u Ukrajini i Poljskoj se bliži, a Zaprešić Boysi pripremili su navijačku himnu koja će "nabrijati" cijelu Hrvatsku i pokazati da smo zajedno svi, u porazu i pobjedi.
Autori i izvođači najpoznatijih navijačkih refrena, grupa Zaprešić Boys, predstavljaju prvi samostalni navijački hit ”U porazu i pobjedi”
Priča o bendu počela je 2005. godine kada su s grupom Connect snimili pjesmu "Boja mojih vena". Radilo se o skupini mladića, odnosno navijača koji su se sasvim spontano uputili u glazbene vode koje su ih odvele do niza projekata vezanih uz hrvatsku hip-hop scenu, za koju su radili navijačke refrene vezane uz hrvatsku reprezentaciju.
S novim velikim natjecanjem Zaprešić Boys krenuli su novim putem pa su tako za Euro 2012. pripremili novu navijačku pjesmu, prvu koju sami izvode.
Kako izgleda kad sami navijači vlastito iskustvo i emocije koje su proživjeli s hrvatskom nogometnom reprezentacijom prenesu u stihove, poslušajte u novom uratku iz radionice Zaprešić Boysa u pjesmi  "U porazu i pobjedi".

Izvor: TP / Vecernji.hr

Akademija-Art