Nogometaš Marko: Nisam razarač brakova, ovo mi teško pada

Otkako su objavljene prve fotografije na kojima nogometaš Marko Šimić razmjenjuje nježnosti s Tatjanom Dragović, suprugom Gorana Ivaniševića, svi žele saznati tko je zapravo mladić koji se preko noći našao u središtu preljubničkog skandala

Tatjana i Goran normalno šeću gradom, čak i s Markom i još nekolicinom zajedničkih prijatelja. Osim izjava ekskluzivno za Jutarnji koje smo još sinoć objavili na našem webu, nitko od protagonista ove afere ne želi više komunicirati s medijima. No, to ne znači da izbjegavaju javnost; naprotiv, može ih se vidjeti u popularnim zagrebačkim lokalima.

Ako je suditi po riječima bliskih prijatelja, cijelu ovu situaciju najteže podnosi upravo Marko. On se tek sada prvi puta našao na naslovnim stranama i nije na to navikao . Njegova sportska karijera nije privlačila previše medijske pažnje, zabilježeni su tek poneki izvještaji s istih.

Prijateljima se Marko povjerio kako mu je sve ovo teško palo, da ne zna što da kaže ljudima koji ga bez prestanka nazivaju, a mora se pravdati i obitelji koja ne gleda blagonaklono na tekstove o tome kako im je sin navodni razarač brakova ili nečiji treći partner.
Tanja Dragović: Možda izgleda kao da smo Marko i ja ljubavnici, ali mi smo samo dobri prijatelji
Ulje na vatru dolila je Markova bivša djevojka, riječka manekenka i starleta Kristina Lumbar optuživši ga, potpuno neprijateljski, da je nemoralan i da ga je ostavila upravo zato jer je zapostavio karijeru i odao se izlascima, alkoholu i pušenju, umjesto da trenira, kaže, kao i svi drugi nogometaši.

Foto: Hot.net.hr
Izvor: Vedran Strukar / Jutarnji.hr

Akademija-Art