Veleposlanstvo Španjolske u Hrvatskoj ima čast poslati Vam obavijest o ovogodišnjoj “Večeri pjesme na španjolskom” koja će se održati 14. studenog u klubu SAX (Palmotićeva 22)

 
Nadamo se da će Vam biti zanimljiva, te da ćete poželjeti sudjelovati.

Udruga za promicanje urbane kulture Urbane Vile i ove godine organizira Noche de la música en español!!! Vrlo je lako prijaviti se! Odaberite bilo koju pjesmu na španjolskom jeziku, te nam ju pošaljite zajedno sa svojim podacima do 20.10. na: urbanevileinfo@gmail.com

Ubrzo nakon isteka roka prijava ćete dobiti odgovor kojim se potvrđuje vaša prijava, te možete započeti uvježbavanje za nastup (pod tušem, u sobi, na cesti…).

Pjesme ćemo proslijediti bendu koji će ih naučiti svirati, te ćemo Vam javiti kada je Vaša proba sa bendom, a velika će se večer održati 14.11. u klubu SAX ! Ako mislite da vaše vokalne sposobnosti zaslužuju pažnju, volite španjolski jezik i kulturu, te smatrate da zaslužujete svojih 5 minuta slave, onda baš Vas trebamo!!

Prednost prijave dajemo pjevačima koji svoju priliku nisu dobili prošle godine. Molimo vas da vaše prijave budu potpune, te sadržavaju sljedeće:

1. Ime i prezime

2. Email adresa, te broj telefona

3. Priložena pjesma u .mp3 ili sličnom formatu (OBAVEZNO!)

Vaše prijave očekujemo do 20.10.2012. Nakon roka prijava, obavijestiti ćemo vas ako je vaša prijava zadržana!