Nina Badrić i Janko Popović Volarić novi par?

Nina Badric i Janko Popovic Volaric

Nina Badric i Janko Popovic Volaric

Pjevačica Nina Badrić i glumac Janko Popović Volarić prošle nedjelje u tri sata ujutro snimljeni su kako napuštaju jedan kafić u središtu grada te odlaze u garažu, odakle su se odvezli u nepoznatom smjeru, piše Story. To nije prvi put da su viđeni zajedno u kasnim noćnim satima

Pažnju medija dodatno izaziva i činjenica da je do prije mjesec dana bilo nemoguće vidjeti Ninu i Janka u zajedničkom društvu. Gosti Supercaffea u kojem su glumac i pjevačica bili do tri ujutro kažu da su bili iznimno raspoloženi i kako su se smijali cijelu večer. Zajedno su bili i na rođendanu Ninine menadžerice Mije Milovčić, a gosti zabave kažu da su bili bliski te se nisu odvajali.

Da podsjetimo, Janko je nedavno izašao iz braka s Jelenom Veljačom, a prema njihovim riječima, rastali su se u prijateljskim okolnostima. Ubrzo je ona našla ljubav u Jankovu kolegi Filipu Jurčiću. Nina Badrić dugo se trudila spasiti brak s Bernardom Krasnićem, no na kraju su se odlučili rastati. (Foto: Matija Habljak, VLM/Vecernji.hr)