Nina Badrić nastupila u Beogradu

U petak navečer, 26. listopada, Nina Badrić je održala koncert pred prepunom beogradskom Arenom

Publika je gotovo čitav koncert otpjevala u glas skupa s Ninom. Atmosfera je bila prepuna posebnih emocija, te nije prestala od početka do samoga kraja kada je publika Ninu vraćala dugim aplauzom da se vrati ponovno na pozornicu. Nina je apsolutno vladala scenom i publikom, te je duhovitim dosjetkama držala atmosferu gotovo tri sata.
Prepuna beogradska Arena dala je potpunu sliku da je Nina Badrić trenutno najveća ženska glazbena pop zvijezda na Balkanu.
Ninini posebni gosti bili su Tony Cetinski, Sergej Četković, Hari Varešanović i Željko Joksimović. Četiri najbolja pjevaća na balkanu bili su glazbeni gosti koji su zajedno sa Ninom otpjevali njezine najveće uspješnice. Posebne ovacije publike izazvala jeplesna skupina “Atomic Dance Factory” iz Zagreba. Koncert nabijen emocijama pred prepunom beogradskom Arenom zasigurno je jedan od najznačanijih koncerata koje je Nina Badrić održala  u svojoj blistavoj karijeri.
– Previše je emocija da bih mogla sabrati sve u jednoj rečenici. Predivna noć. Za pamćenje. Publika me je nosila do kraja i sretna sam. Umorna ali puna radosti – izjavila je Nina Badrić.