Iako nije imao snage prenijeti je preko kućnog praga, Stjepan Pavlić svoju je Nikolinu podigao do zvijezda kad ju je prošloga petka učinio svojom suprugom

 
U Starome gradu u Sisku u Gradskoj vijećnici, dvoje zaljubljenih koji su se upoznali u lanjskoj, trećoj sezoni RTL-ova showa "Ljubav je na selu", svoju priču s ekrana okrunili su brakom.
 
Slavili su do šest ujutro
– Pet dana nisam spavala. Radila sam kolače, organizirala vjenčanje, ali sad znam zbog čega sam se mučila – ushićeno prepričava Nikolina djevojačkog prezimena Bunčić.
Nakon višednevnih obveza u bračnu luku uplovila je opušteno, plešući do šest ujutro sa 170 uzvanika među kojima su bili i ostali kandidati iz emisije te voditeljica Marijana Batinić.
– Sretna sam, spojila sam ih i pratila od početka veze. Pomogla sam im da razriješe razmirice koje su imali. Nadišli su sve i vjenčali se – kaže Batinić. Na svadbu nije došla u pratnji izabranika Mateja Pašalića, nego Stipe Filipovića koji je u RTL-ovu showu također pokušao pronaći svoju sreću. Njemu to nije pošlo za rukom, no Nikolini i Stjepanu jest.
Njihova ljubavna priča počela je tajno, na početku snimanja emisije.
 
Medeni mjesec na čekanju
– Na prvom spoju rekao mi je: "Ti ideš sa mnom." Čim je snimanje završilo, došao je u kafić u kojem sam radila i otad smo bili u vezi, no šutjeli smo da ne uništimo show. Kad su ga druge cure zavodile, on je već odavno bio moj – ponosno će 33-godišnjakinja. Svom Pepi, kako ga od milja zove, preselila se još u travnju i u njegovu si je domu sagradila mirnu luku. Sa svekrvom i šogoricom, kaže, odlično se složila, iako im miraz u kuću nije donijela.
– Darovala sam im nešto drugo. Naime, Stjepan mi je htio kupiti zaručnički prsten, ali sam mu rekla da je bolje da za taj novac sagradimo ostavu koja im je trebala – objašnjava N. Pavlić. Osim simbola zaruka odrekla se i medenog mjeseca.
– Nama je svaki dan medeni mjesec. Kad rodim, vjenčat ćemo se u crkvi pa možda tad otputujemo – iskreno će mladenka koja je život u Karlovcu zamijenila ljubavnim gnijezdom u Gredi pokraj Siska.
– Već sam se navikla na njihova jela, ali ipak najviše kuham juhe jer ih Stjepan najviše voli – kaže Nikolina.

Izvor: Vecernji.hr