Nikolina i Stjepan za počasnu kumu odabrali su Marijanu Batinić

Iako nije imao snage prenijeti je preko kućnog praga, Stjepan Pavlić svoju je Nikolinu podigao do zvijezda kad ju je prošloga petka učinio svojom suprugom

 
U Starome gradu u Sisku u Gradskoj vijećnici, dvoje zaljubljenih koji su se upoznali u lanjskoj, trećoj sezoni RTL-ova showa "Ljubav je na selu", svoju priču s ekrana okrunili su brakom.
 
Slavili su do šest ujutro
– Pet dana nisam spavala. Radila sam kolače, organizirala vjenčanje, ali sad znam zbog čega sam se mučila – ushićeno prepričava Nikolina djevojačkog prezimena Bunčić.
Nakon višednevnih obveza u bračnu luku uplovila je opušteno, plešući do šest ujutro sa 170 uzvanika među kojima su bili i ostali kandidati iz emisije te voditeljica Marijana Batinić.
– Sretna sam, spojila sam ih i pratila od početka veze. Pomogla sam im da razriješe razmirice koje su imali. Nadišli su sve i vjenčali se – kaže Batinić. Na svadbu nije došla u pratnji izabranika Mateja Pašalića, nego Stipe Filipovića koji je u RTL-ovu showu također pokušao pronaći svoju sreću. Njemu to nije pošlo za rukom, no Nikolini i Stjepanu jest.
Njihova ljubavna priča počela je tajno, na početku snimanja emisije.
 
Medeni mjesec na čekanju
– Na prvom spoju rekao mi je: "Ti ideš sa mnom." Čim je snimanje završilo, došao je u kafić u kojem sam radila i otad smo bili u vezi, no šutjeli smo da ne uništimo show. Kad su ga druge cure zavodile, on je već odavno bio moj – ponosno će 33-godišnjakinja. Svom Pepi, kako ga od milja zove, preselila se još u travnju i u njegovu si je domu sagradila mirnu luku. Sa svekrvom i šogoricom, kaže, odlično se složila, iako im miraz u kuću nije donijela.
– Darovala sam im nešto drugo. Naime, Stjepan mi je htio kupiti zaručnički prsten, ali sam mu rekla da je bolje da za taj novac sagradimo ostavu koja im je trebala – objašnjava N. Pavlić. Osim simbola zaruka odrekla se i medenog mjeseca.
– Nama je svaki dan medeni mjesec. Kad rodim, vjenčat ćemo se u crkvi pa možda tad otputujemo – iskreno će mladenka koja je život u Karlovcu zamijenila ljubavnim gnijezdom u Gredi pokraj Siska.
– Već sam se navikla na njihova jela, ali ipak najviše kuham juhe jer ih Stjepan najviše voli – kaže Nikolina.

Izvor: Vecernji.hr