Nakon četiri godine braka rastaju se Tatjana i Goran Ivanišević!

goran-tatjana

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović rastaju se nakon 15 godina ljubavi. Bivša manekenka i nekadašnji teniski as odlučili su predati papire za razvod, a prema pisanju Storyja, odlučili su tako na Tatjaninu inicijativu

Razlog nije treća osoba nego činjenica da više ne funkcioniraju kao muškarac i žena, nego kao prijatelji koji će i dalje podupirati jedno drugo. U 15 zajedničkih godina dobili su dvoje djece, 10-godišnju Amber i petogodišnjeg Emanuela.

Ljubav Tatjane i Gorana obilježile su i dvije velike afere. Kada je 2008. godine Ivanišević uhvaćen u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović, Tatjana mu je oprostila nakon javne isprike za aferu. Nakon toga, Tatjana i Goran izgledali su skladno i sretno, no nakon nekoliko godina lijepa bivša manekenka uzvratila je udarac. Uhvaćena je u druženjima s mladim nogometašem Markom Šimićem. S Markom je viđena na rolanju te u noćnom izlasku.

Sve je demantirala govoreći da joj je Šimić samo dobar prijatelj, a Ivanišević je stao iza svoje supruge. Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti kada je prije mjesec dana Dragović rođendan proslavila u društvu prijateljica i kćeri, bez Gorana, koji je tu večer proveo u zagrebačkoj Areni.

Foto: PIXSELL
Izvor: Vecernji.hr