Najviše Porina izvođačima Aquarius Recordsa!

 
Dodjela 19. diskografske nagrade Porin, u kategorijama jazz i klasične glazbe, završila je sinoć u KD Vatroslava Lisinskog iznimno uspješno za izvođače Aquarius Recordsa koji su osvojili ukupno 4 Porina!
 
Glazbenici jazz i klasične glazbe nastavili su tako odličan niz svojih kolega glazbenika koji su na prethodnoj, središnjoj dodjeli u Rijeci (05.05.) osvojili 12 statueta. Ovo je prvi put da su izvođači Aquarius Recordsa nagrađeni za svoja izdanja tako velikim brojem Porina, ukupno 16, i time proteklu diskografsku godinu zaključili najboljom ‘berbom’.

Koristimo ovu priliku da još jednom čestitamo svima onima koji su sinoć kućama zasluženo odnijeli kipiće od bračkog kamena.

"Sinoć osvojeni Porini potvrda su našeg predanog rada i na promoviranju manje komercijalnih, ali nipošto manje zanimljivih izdanja. Objavljujući u protekloj, a i ranijih godina brojna respektabilna izdanja svih glazbenih žanrova, a tako i jazz i klasične glazbe pozicionirali smo se kao najprogresivnija diskografska kuća i želja nam je tim smjerom nastaviti i dalje. Veliki nam je kompliment kako suradnja s kvalitetnim glazbenicima s područja jazza i klasične glazbe, a tako i što je tu suradnju struka prepoznala i nagradila. Sve te nagrade bit će nam poticaj da i dalje tragamo za najkvalitetnijim novim izdanjima", kazao je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.
NAJBOLJI ALBUM JAZZ GLAZBE (kategorija br. 16)
FREE POINT – Miro Kadoić (glazbeni producent)
NAJBOLJA SKLADBA JAZZ GLAZBE (kategorija br. 17)
LAIKA – Elvis Penava, Goran Delač, Marko Lazarić (album "Hologram")
NAJBOLJA IZVEDBA JAZZ GLAZBE (kategorija br. 18)
MIRO KADOIĆ (skladba "Moonflowers", album "Free Point")
NAJBOLJA PRODUKCIJA ALBUMA KLASIČNE GLAZBE (kategorija br. 35)
VJEKOSLAV NJEŽIĆ (album "Sax+")

Aquarius Records

Akademija-Art