Skip to content

Na Valentinovo čak tri filmske premijere

still-of-alex-pettyfer-and-gabriella-wilde-in-endless-love-2014

Dan zaljubljenih koji nam se bliži, točnije Valentinovo, jednostavno ne bilo potpuno bez romantičnih filmova, a ove godine ih na taj dan premijerno očekujemo čak tri

Prvi od njih je “Winter’s Tale” redatelja Akive Goldsmana, romantični fantasy sa Colinom Farrellom. Drugi je “About Last Night”, sladunjava romantična komedija o novopečenim samcima u New Yorku, dok je treći “Endless Love”. Reći ćemo samo da je ovaj posljednji moderna inačica filma “Romeo i Juliet”, drama u kojoj uloge tumače mlađahni Alex Pettyfer i Gabriella Wilde.

Sada kad smo vam otkrili raznoliku ponudu romantičnih filmova za gledanje u paru, fokusirat ćemo se na ovaj posljednji film, “Endless Love”, koji je dobio i svoj novi trailer.

Radnju filma nije potrebno previše opisivati s obzirom da se radi o romansi dvoje tinejdžera čija ljubav postaje opsesivna, mračna i na kraju tragična. Režiju potpisuje Shana Feste, koja je zajedno u suradnji s Joshuom Safranom napisala i scenarij.

Podsjetimo, Alexa Pettyfera pamtimo iz filmova “Magic Mike” i “I am Number Four”, dok smo Gabriellu Wilde gledali u “The Three Musketeers”, a vidjet ćemo ju i u “Carrie”.

Inače, film je remake istoimenog filma iz 1981. godine gdje su glavne uloge tumačili Brooke Shields i Martin Hewitt, a film se temeljio na romanu Scotta Spencera koji je izašao dvije godine ranije. (Foto. PR Photos, MojTv.hr)

{youtube}che5bHJVzLQ|500|400|0{/youtube}