Mozaik knjiga: kampanja – VELIČINA JE BITNA i točka!

Različiti naslovi u džepnoj biblioteci

U najnoviju kampanju džepne biblioteke nakladničke kuće Mozaik knjiga krenulo se pod nazivom ”Veličina je bitna i točka!”. Vodeći se poznatom krilaticom Mozaik knjiga je za sve željne dobrog štiva u ovim vrućim ljetnim danima pripremio prave poslastice u džepnom obliku
Omiljene bestselere i novitete sada čitatelji mogu pronaći u manjem formatu po posebno povoljnim cijenama koje neće dodatno opteretiti vaše torbe ali ni novčanike. Ova praktična džepna izdanja u trenu će čitatelje  uvući u svoj svijet bilo da su u gradskoj gužvi na vrelom kontinentu ili na odmoru uz more. Naslovi poput ”Tajne”, ”Kraljevstva snova”, ”Nevine vatre”, ”Šminkerice”, ”Zlatne djevojke”, ”Katedrale mora” i ”Najboljeg komada” iz džepne biblioteke kreću u osvajanje čitatelja.

Za one koji vole priče o zabranjenim ljubavima između potpunih suprotnosti koje se unatoč svim silama i situacijama koje ih razdvajaju  i dalje privlače tu su ”Kraljevstvo snova”, ”Tajna”  i ”Nevina vatra”. A za one koje privlače  intrige kroz koje prolaze bogati i slavni u potrazi za srećom i smislom života u ponudi su ljubavni romani Susan Elzabeth Phillip.

U najnovijoj kampanji džepne biblioteke nakladničke kuće Mozaik knjiga ima dakle za svakoga ponešto.
Nives Gajdobranski

Akademija-Art