Mladi Splićanin Vladi: Sljedeći tjedan odlazim iz Hrvatske, a vraćam se – NIKAD

vlada

Mladi Splićanin Ante J., ogorčen situacijom u Hrvatskoj, uputio je pismo Vladi na njezinom Facebook-profilu, u kojem navodi zašto je nezadovoljan situacijom u državi i zašto odlazi

"E moja (nažalost) vlado
Za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom. Svatko tko ima mogućnost seli iz ovog smeća a ne države pa tako i ja …

Imam 26 godina i 2 kredita jedan sam nedavno riješija (nisam ih diza zbog luksuza nego da bi ja žena i dica mogli pokrit režije i račune i da imamo od čega živit)

…Samo se pitam da li je tako i u ostalim državama …..ja mislim da nije i zato idem provjerit …
Nadam se da tamo di idem cijene radnika, da dobije plaću koju zaslužuje, da ga gazda ne je** sa prekovremenim satima kad ih treba platit, da dobije plaću za svaki mjesec a ne ka ovde kod nas
Nisam dobija plaću ima 5 mjeseci al koga briga za to?. Vi ćete reć recesija je …..Da li je netko od vas iz vlade pokušao živit bez plaće 5 mjeseci?

Nemogu dalje nabrajat jer samo ću napravit neku glupost od bijesa kojega mi je pružila ova vlada i država. Mladi su ogorčeni na vas, gadite im se sa bahatim izjavama po medijima. Štedimo ovde , štedimo vamo štedimo tamo od čega da štedimo od ionako jadne plaće koju još uz to ne primamo .

Štedite i vi pa smanjite svoje plaće sa 20 000 kn na 5 000 pa me baš zanima od čega bi štedili ….

Normalan čovjek ne može 100 kuna mjesečno ostavit sa strane da uštedi nešto za svoje dijete ….Ako sam nešto loše i uvredljivo napisao možete me tužit al nećete se imat od čega naplatit jer nemam ništa, sve mi je pod ovrhom.

Možete me poslat u zatvor tamo ću bar znat da ću sutra imat nešto za ručak ….

Ps. ovo sam išao u susjeda na internet napisat jer je meni isključen. Sljedeći tjedan odlazim iz ove države, a kad me netko pita kad se vraćam odgovorim NIKAD…"
, napisao je Ante u pismu.
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Izvor: VLM