‘Mižerja’ na Eurovision in Concert (VIDEO)

mizerija

mizerija

Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu Klapa s mora nastupili su na tradicionalnoj priredbiEurovision in Concert koja se svake godine održava u Amsterdamu. Od 39 sudionika Eurosonga, na ovom već tradicionalnom koncertu za fanove nastupilo je njih 26

Priredba Eurovision in Concert prilika je da se sudionici natjecanja predstave jedni drugima, ali i da se upoznaju i druže.

Koncert je održan u kazališnoj dvorani Melkweg, koja je za tu priliku pretvorena u noćni klub. Pritom su fanovi Eurosonga imali priliku razgovarati s najdražim izvođačima, fotografirati ih i dobiti autograme, a brojne televizijske ekipe snimale su intervjue i pozdrave natjecatelja.

Članovi naše Klape s mora na ovoj su priredbi uživo izveli Mižerju pred brojnom inozemnom publikom te se vratili prepuni dojmova.
U Amsterdamu smo se doista lijepo proveli, upoznali brojne druge sudionike Eurosonga i dobro se zabavili. Naravno, stekli smo i značajno iskustvo nastupa pred brojnim veselim fanovima. Jedva čekamo svoj nastup u Švedskoj, izjavili su dečki iz Klape s mora. (Izvor: Hrt)

U videoprilogu pogledajte Mižerju u kazališnoj dvorani Melkweg.

{youtube}Fi0dGgW3Z5U|500|400|0{/youtube}