Misice se osvježile u bazenu pa pogledale modnu reviju HOO-a

Od 16 finalistica Omišanka Ivona Kuvačić kasnila je zbog gužve u prometu, dok je klizačica Elizabeta Pernar dobila sunčanicu vraćajući se s mora pa će se pridružiti djevojkama tek danas
Sve djevojke oduševljene su hotelom Sport, a popodne su iskoristile za kupanje na bazenima te za posjet wellness centru i teretani hotela. Navečer su bile gošće HOO-a na modnoj reviji sportske odjeće i obuće koju će naši sportaši nositi u Londonu.
Inače, ove godine na izboru je najviše plesačica i atletičarki. Finale izbora održat će se u utorak, 10. srpnja, u zagrebačkom klubu Green Gold s početkom u 20 sati. Sportašice će se predstaviti u pet izlaza – sportskoj odjeći i obući Citysport, dnevnoj odjeći KiK Textilien, večernjim haljina Cherri Hill, kupaćim kostimima PLetix, a peti je talent show. Svaka djevojka prezentirat će svoj sport u 45 sekundi. U zabavnom dijelu programa nastupit će plesači Harmonyja, Atomic Dance Factoryja, Rock’n’roll gimnazije, Fevera i mnogi drugi. Program će voditi Tina Katanić, bivša kraljica Hrvatske.

Foto: VL
Izvor: Damir Mrvec/Vecernji.hr

Akademija-Art