Milan Kujundžić: U HDZ-u nema mjesta za normalne ljude!

Drago Prgomet i Milan Kujundic

Milan Kujundžić sazvao je konferenciju za novinare kako bi objavio da istupa iz HDZ-a. Tvrdi da je na ovaj način preduhitrio aktualno vodstvo stranke, koje ga je ionako planiralo izbaciti iz HDZ-a

“U HDZ-u nema mjesta za normalne ljude. Moraš biti psihički bolestan da iskrivljuješ sliku, da vidiš bijelo ono što je crno. Ili je to boljševizam”, kaže Kujundžić.

Ništa od izbora po principu jedan član – jedan glas

Podsjećamo, na HDZ-ovim unutarstranačkim izborima Kujundžić je bio najozbiljniji Karamarkov protukandidat. Izgubio je za stotinjak glasova. Odmah je postalo jasno da će Kujundžić novom šefu biti trn u oku.

Mjesecima se već tako špekulira s Kujundžićevim istupanjem iz HDZ-a. Najavljivalo se i da bi mogao osnovati novu stranku. Sve do sada Kujundžić je to demantirao. No, nakon što je postalo jasno da Karamarko nema namjeru provesti obećane unutarstranačke izbore po principu jedan član – jedan glas, Kujundžić je ipak odlučio dignuti sidro.

“Ne priznajem ljude koji bi mi trebali suditi”

“Vodstvo stranke dalo je naputak za moje isključenje. Ne priznajem ljude koji bi mi trebali suditi, a koji na lokalnim izborima nisu dobili ni pet posto glasova. To ne bi podnio. Lokalne izbore slave kao svoju pobjedu, a i ono malo glasova što su dobili, dobili su na račun slabosti SDP-a”, oštro je Kujundžić udario po Karamarku.

Aktualnom šefu stranke je poručio da hrvatski narod i državu vodi u malodušnost i beznađe: “Ako se ovakav trend nastavi, pretvorit ćemo se u europsku provinciju, u veliki starački dom. Vrijeme je da pojedinci koji misle da nešto mogu napraviti istupe i kažu: ovako više ne može”. (Foto: Dragovoljac.com, Soundset.hr)