Skip to content

Mihajlović: Nećemo igrati ako generali izvedu početni udarac

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović komentirao je rečenicu Igora Štimca koja je podignula toliku prašinu posljednjih dana. Srpski mediji nazivaju to ”provokacijom” te početkom ”psihološkog rata” uoči utakmice u ožujku na Maksimiru

– Mene to ne zanima, a ni moje igrače jer to su dečki koji nisu nikad bili u Hrvatskoj  niti znaju kakva je bila velika Jugoslavija. Njima je Hrvatska manje-više kao da igraju protiv Belgije. Ne osjećaju to na taj način kao kad sam ja igrao nogomet. A što se tiče ”početnog udarca”, ne vjerujem da će Fifa to dopustiti, mislim da je to nemoguće – rekao je Mihajlović za Telegraf.
Ako generali Gotovina i Markač budu izvodili početni udarac, tvrdi da neće izvesti momčad na travnjak.
– Sigurno ne, moja ekipa neće izaći na teren, to je sigurno. Ali mislim da je to njima jedini način na koji nas mogu pobijediti u Zagrebu – da ne izađemo na teren – kaže Mihajlović.
Mišljenje o presudi Haaškog suda nije iznosio, no kaže da misli što i srpska javnost. Neobično mu je što se Štimac miješa u politiku, a smatra da se od hrvatskih reprezentativaca baš nitko ne izdvaja niti bi koga uzeo u svoju momčad.

Foto: PolitikaPlus
Izvor: Vecernji.hr
See also  SUPERSPORT PRVA NL: NK Zrinski Osječko 1664 zasjeo na prvo mjesto