Skip to content

Messi potajno posjetio Međugorje?

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi boravio je potajno u Međugorju, izjavio je za Dnevni list iz Mostara jedan od međugorskih vidjelaca Ivan Dragičević
"Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost", rekao je za Dnevni list Dragičević.
Dodao je da je Messi proveo određeno vrijeme u društvu s njim, odbivši otkriti druge pojedinosti posjeta.
Mediji u BiH su protekloga vikenda špekulirali da je napadač Barcelone i reprezentacije Argentine terbao u subotu posjetiti poznato hodočasničko mjesto. Dnevni list navodi kako je nejasno kada je Messi stigao u Međugorje i gdje je sve boravio. Po jednim navodima, Messi je sletio privatnim zrakoplovom u mostarsku zračnu luku, dok su drugi tvrdili da je stigao u Dubrovnik nakon čega je vozilom stigao u sjedište Kraljice mira, kako se naziva međugorsku Gospu.
Ni u Graničnoj policiji BiH niti u mostarskoj zračnoj luci nisu mogli potvrditi informaciju o dolasku najboljeg nogometaša svijeta u Međugorje. Niti u Župnom uredu u Međugorju nisu mogli potvrditi dolazak Messija, budući je za njih svaki hodočasnik jednak i ima pravo na privatnost.
U posljednjih dva mjeseca Međugorje su posjetili brojni poznati svjetski sportaši, nakon čega su započela nagađanja o dolasku malenog Argentinca. Talijanski trener na klupi engleskog prvaka Manchester Cityja Roberto Mancini u dva je navrata bio u ovome marijanskom središtu, dok je vratar Juventusa i kapetan nogometne vrste Italije Gianluigi Buffon bio u Međugorju samo dva dana nakon što je branio u finalu EURA u Ukrajini.
U Međugorju je ovoga mjeseca bila i velika zvijezda američkog nogometa, član aktualnih NFL prvaka New York Giantsa, David Diehl koji ima hrvatske korijene.

Foto: Medjugorje.in
Izvor: Hina

Akademija-Art