Skip to content

Massimu i suzama nitko ne može stati na put

massimo1 photo by walter

Pjesma Suze nam stale na put posljednjih je osam tjedana najpopularnija i najemitiranija pjesma na 80 radijskih postaja u zemlji. Massimo se tako ponovno našao na vrhu službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe

Tek se drugi tjedan družimo s Vannom, a ona je s pjesmom 1000 milja već zauzela drugo mjesto, te se opasno približila Massimu. Za jednu poziciju spustili su se Detour i Srce veliko, pa su tako sada na 3. mjestu. S osmog na 4. mjesto stigla je Jelena Rozga sa svojim najnovijim singlom Obožavam. Oliver Dragojević je s čak dvije pjesme ušao na HR TOP 40, pa nam tako na 5. mjestu pjeva o nedovoljno uzvraćenoj ljubavi i zagrljaju koji nestaje sa zorom dok nas na 15. mjestu očekuje još jedna njegova lijepa, ljubavna pjesma Moje lipo. Istu poziciju kao i prošloga tjedna imaju dečki iz Crvene jabuke s pjesmom Imam neke fore, idealnom za ove ljetne dane.

Od sedmog do desetog mjesta s nama su još Natali Dizdar – Grijeh, Baruni – Dobro došla mi u sjećanje, Parni valjak – Samo da znaš i Magazin- Isti kao ti.

Osim Olivera s dvije pjesme na listi se nalaze Ivana Radovniković, te Bojan Jambrošić koji ujedno s pjesmom Hajdemo zajedno ima novi ulaz na listu. Osim Bojana novitet je i četvrti po redu singl u samostalnoj karijeri Pamele Ramljak, Zajedno smo najbolji koju je napisala za svog zaručnika.

See also  Bajaga i Instruktori nakon 31 godine nastupaju na koncertu ljeta u Šibeniku