Massimo s bendom ponovno u rasprodanoj Tvornici!

Masimo pjevao zaljubljenima u prepunoj Tvornici

Sinoć ste mogli uživati uz Massima i bend u rasprodanoj dvorani Tvornice kulture

Je li to bio prigodan koncert za Valentinovo? Svakako, jer Massimova bogata i duga karijera broji toliko stvarno prekrasnih (ljubavnih) pjesama pa ne čudi mnoštvo parova koji su prednjačili u publici. Ipak, ne bi trebalo smetnuti s uma da koncert nije bio namijenjen samo zaljubljenima, nego i svima ostalima kojima je Massimova glazba ‘pod kožom’. Srećom, večeras se pruža nova prilika za užitak, ali samo ako ste svoju ulaznicu osigurali na vrijeme – naime, večerašnji koncert je također rasprodan! Massimove fanove diljem Hrvatske, Zagrepčane koji nisu u mogućnosti doći u Tvornicu pozivamo da u koncertu uživaju večeras od 21 sat u prijenosu Drugog programa Hrvatskog radija ili uskoro u programu HTV-a.

A sada ćemo vam skrenuti pažnju na koncert koji je sinoć upriličen, jer on je najbolji uvod za ono što nas očekuje večeras, iako neće sve biti isto kao sinoć.
Gotovo dva i pol sata trajao je glazbeni program koji je apostrofirao pjesme s novog, netom objavljenog albuma „Dodirni me slučajno“, a paralelno je ostavljen prostor i za najveće hitove – „Samo za tvoje oči“, „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“ i mnoge druge. Kemija između Massima i publike osjećala se u svakom taktu!
Massima je oduvijek pratio glas da zna odabrati duet i da često upravo duetima daje onu jednu magičnu notu. Upravo zbog toga, uz pomoć svojih dragih prijatelja otpjevao je neke od najpoznatijih dueta: „Odjednom ti“ s Meri i Anitom iz Meritas, „Zar više nema nas“ s Nenom Belanom i „Iz jednog pogleda“ uz P’Eggyja Martinjaka. No, nisu prijatelji bili samo na bini… Pjesmu „Tišina“, sjajnog riječkog autora Sandra Bastiančića (En Face), Massimo je posvetio Gabi Novak jer joj je to njegova najdraža nova pjesma, a tijekom koncerta nekoliko se puta s poštovanjem i zahvalnošću sjetio svog gurua – Arsena Dedića. Gabi i Arsen sve su to, naravno, pratili sa tribina…

Akademija-Art