Mapiranje Trešnjevke nastavlja se edukativno​m igrom na tržnici Jarun

tresnjevka

U sklopu projekta „Mapiranje Trešnjevke – nevidljivi kvart” Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve zainteresirane da nam se pridruže na edukativnoj igri na tržnici Jarun, a koja će se održati u četvrtak 24. listopada u 18 sati. Sastanak zakazujemo na drvenom mostiću preko potoka kod tržnice i Taxi stajališta.

Tržnice su uvijek zanimljiva mjesta, mjesta susreta, mjesta kretanja, mjesta potrage … i za znatiželjnog posjetioca pružaju nebrojene zanimljivosti. Kad nađete odgovore na pitanja koja ćemo vam postaviti u ovoj edukativnoj igri, postat ćete pravi poznavaoci ove tržnice! Igra je namijenjena za djecu školskog uzrasta i odrasle, a kroz nju će vas voditi naš vodič Vanja Radovanović.

Edukativna igran na jarunskoj tržnici dio je projekta „ Mapiranje Trešnjevke”, a čiji je cilj istraživanje lokalnog identiteta tog naselja. Projekt je namijenjen svima onima koji se kreću Trešnjevkom, realno ili virtualno, a u sklopu projekta istražuje se povijest, sadašnjost , osobitosti kao i svi skriveni detalji Trešnjevke.

Sam projekt i dalje teži biti otvorena platforma na kojoj mogu sudjelovati sve zainteresirane osobe, pa vas pozivamo da nam se javite na mail adresu modulor@cekate.hr ili na Facebook profil “MAPIRANJE TREŠNJEVKE”, i podijelite s nama vaše priče, fotografije, ideje … postanite aktivni građani koji utječu na budući izgled svoga kvarta i koji kreiraju njegovu sliku prema vanjskom svijetu.