Skip to content

Luka Modrić vratio se u London i trenira u kampu Spursa!

Ako je sastanak između Modrića i njegovih agenata s predstavnicima madridskoga Reala održan u ponedjeljak, kako je Daily Telegraph tvrdio da hoće, zaključci s tog sastanka se nameću sami, jer Luka Modrić se, tvrdi As, vratio u London i počeo je trenirati u klupskom kampu u Chigwellu
Tim potezom, dodaje As, u kraljevskom su klubu sretni jer je njegovo ponašanje štetilo pregovorima s Tottenhamom. Povratak Modrića među Spurse potvrdio je i sam klub na klupskoj stranici kratkim priopćenjem.

"Tottenham može potvrditi kako se Luka Modrić vratio danas (ponedjeljak) u trening kamp kluba. Stručni stožer odredit će raspored njegovih priprema u predsezoni", stoji u priopćenju.

Iz kluba, pak, nisu otkrili hoće li se hrvatski nogometaš na kraju ipak priključiti momčadi i na njenoj turneji po SAD-u. Jer, Spursi su bijesni što je Modrić svojim bojkotom zasjenio njihovu turneju po SAD-u na kojoj su promovirali novi, bogati ugovor s proizvođačem opreme Under Armour. Levy našem igraču sprema novu kaznu, ali je prepustio menadžeru Andre Villas-Boasu da odluči kolika će ta kazna biti.
– Mi znamo da ovakve vrste pobuna kod igrača nisu ništa novo, ali klub se mora zaštititi, moramo zadržati svoje vrijednosti i prava. Nažalost, prvi put je i Luka poduzeo takve mjere iako smo bili pošteni prema njemu i rekli da ćemo saslušati ponude, što baš i nije uobičajeno. Trenutačno se nalazi pod disciplinskim postupkom, a šef kluba misli kako njegovo ponašanje nije dostojno jednoga profesionalca. Dosad se nije tako ponašao, ne znam tko ga savjetuje – kaže Villas-Boas.
U Madridu se nadaju kako će ovaj znak dobre volje od strane Luke Modrića omekšati i predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, pa možda dva kluba na kraju ipak pronađu zajednički jezik i nađu se negdje na pola cijene između Tottenhamovih traženih 45 milijuna eura i Realovih ponuđenih 35 milijuna eura.
A tko zna, možda je Modriću samo dojadilo plaćati sve one silne kazne koje mu je klub nametnuo…
Da se nazire konačni raspleta sapunice svjedoči i potez madridskoga Reala koji se jučer zahvalio brazilskom ofenzivnom veznjaku Kaki. Na sastanku s trenerom Joseom Mourinhom i klupskim dužnosnikom Sanchezom, Brazilcu je poručeno da nema mjesta na Santiago Bernabeuu i neka potraži novi klub. Ali, po mogućnosti u Brazilu, jer ga baš nisu voljni pustiti u Milan, jer je talijanski doprvak poručio da nema novca. Barem ne 25 milijuna koliko za Kaku traži Real.

See also  Skijanje: Beat Feuz povećao vodstvo u ukupnom poretku

Foto: AFP
Izvor: Dejan Šmehil/VLM 

Akademija-Art