Skip to content

Luka Bonačić više nije trener Zagreba!

Luka Bonačić je sinoć iznenada dao ostavku na mjesto trenera NK Zagreba, doznajemo iz izvora bliskih tom nogometnom klubu

Bonačić je, kako nam prepričava taj dobro obaviješteni izvor, još sinoć ljutit otišao za Split nakon što se sa čelnicima kluba tijekom jučerašnjeg dana posvađao oko igračkog kadra. Naime, temperamentni trener nije zadovoljan igračima koje ima, a još je manje zadovoljan što bolje ni ne može nabaviti jer pjesnici iz Kranjčevićeve u svojoj blagajni nemaju novca.
Luka Bonačić u Kranjčevićevoj nije proveo ni puna dva mjeseca. Trener je postao početkom rujna ove godine nakon što je ostavku zbog loših rezultata dao Dražen Besek. NK Zagreb je tada imao sedam prvenstvenih poraza i nijedan bod.  
Bonačić je Zagreb digao s dna i pod njegovim vodstvom su Zagrepčani ostvarili dvije pobjede i tri neriješena rezultata i samo jedan poraz. No, tih devet bodova je Zagrebu pomoglo samo da sa posljednjeg dođe do pretposljednjeg mjesta na prvenstvenoj tablici.
Luka Bonačić je trenirao i Varteks, Rijeku, Hajduk i Slaven Belupo. Trenirao je i strane klubove. Vodio je iranski Sephan i Al-Nasri iz Dubaija. Koja mu je sljedeća klupa, ne zna se. Pokušali smo to doznati i od Luke Bonačića, ali njegov mobitel je ostao gluh. 
Foto: Tea Cimaš
Optimized by Optimole