Skip to content

Loto djevojke: Razmišljamo o tome da nekog usrećimo


Foto: Pixsell


Vanja Halilović i Jelena Glišić, u redizajniranom studiju, nove loto-djevojke uzbuđeno i s malom dozom treme čekaju prvo emitiranje uživo

Kada se u subotu 31. ožujka u HTV-ovoj emisiji Loto 7/39 zavrti bubanj dobitne, brojeve gledateljima će prvi put izreći voditeljica Vanja Halilović. Dan poslije u Lotu 6/45 igrače će pozdraviti bivša Miss Universe Jelena Glišić.
Dvije ljepotice nove su loto-djevojke, a angažman na javnoj tv za obje je uzbudljiva prekretnica u životu.
Trema će početi na šminkanju
– Loto se u mome dome igrao redovito, tako da sam upoznata s igrom – kaže Jelena, koju ćemo u udarnom terminu prije Dnevnika gledati srijedom i nedjeljom. Priznaje da nije tremašica, ali s obzirom na to da će prvi put voditi emisiju uživo, doza nervoze postoji.
– Vjerojatno će na dan snimanja na šminkanju polako početi trema. Zamislit ću si da pričam nekome iz obitelji i mislim da će onda sve dobro proći – ističe Jelena, koja bivšoj premijerki Jadranki Kosor ne zamjera što je iz reklame HTZ-a prije dvije godine izbacila kadar s njezinom guzom.
– Ma to je bilo davno! Da sretnem bivšu premijerku, samo bih je ljubazno pozdravila – smije se Jelena.
Na njezin novi profesionalni izazov ponosan je i dečko Bojan Milohanović, bivši mister Hrvatske. – U svemu što radim imam Bojanovu potporu – kaže.
Zadovoljne jedna drugom
Vanja Halilović došla je na HTV s NeT-a gdje je vodila Dnevnik.
– Iako je emisija kratka, traje pet minuta, zahtijeva veliku koncentraciju. Prolazimo edukaciju u Hrvatskoj lutriji, učimo zakone, ponavljam fonetske vježbe – priča Vanja te se nada da će gledanost Lota i u osvježenom izdanju biti odlična.
– Nadam se i da ću nekome donijeti sreću – kaže sa smiješkom. Uz loto-djevojke vezani su i skandali, no lijepa plavuša, koja je punila novinske retke zbog afere s Goranom Ivaniševićem, a navodno već neko vrijeme ljubi Franu Barbierija, ne razmišlja o tome da će opet biti pod povećalom javnosti.
– Ne bojim se skandala jer su uz njih uvijek vezane i predrasude. Trudim se da mi privatni život ne ugrožava posao – tvrdi. Novu kolegicu kratko hvali: Normalna i komunikativna cura. Jako dobro funkcioniramo!


Foto: Pixsell

Izvor: Kristina Bosno / Večernji list

Akademija-Art