Skip to content

Lana čekala Vedrana Ćorluku, a on bio u zagrljaju s Frankom Batelić

Omilile su se Vedranu Ćorluki 24-satne zabave koje se nude na jadranskoj obali. Potkraj lipnja, nakon povratka s Eura, sa Sammirom 26-godišnji nogometaš Bilićeva Lokomotiva stigao je na otvorenje noćnog kluba Papaya na Zrću
 
Nekoliko je dana tulumario s prijateljima i Frankom Batelić s kojom se, tvrde bliski prijatelji, upustio u avanturu. Prošlog se vikenda vratio na Zrće na nastup engleskog DJ-a Carla Coxa.
2370 km zbog zabave
U petak popodne, po moskovskom vremenu, odigrao je u gradu Saransku, 630 kilometara istočno od Moskve, prvu utakmicu u dresu Lokomotiva protiv Mordovije i u 38. minuti postigao zgoditak koji je njegovu ekipu doveo do pobjede. Odmah potom avionom se s momčadi vratio u Moskvu. U subotu ujutro, doznajemo, odradio je trening. Budući da su igrači nedjelju dobili slobodnu, Vedran vikend nije proveo u Rusiji nego je požurio u Hrvatsku – 2370 kilometara, kolika je udaljenost Moskve i Zagreba, Čarliju, ponesenom uspješnom početkom sezone, nije predstavljao ni najmanji problem.
Nakon šestosatnog putovanja u subotu navečer stigao je u Novalju, gdje je uz deset tisuća ljudi slavio 50. rođendan legende svjetske klupske scene. No mnoge je začudilo što njegova 21-godišnja djevojka Lana Gadža Čermak, s kojom je prošli slobodan vikend provodio u romantičnom druženju u Bolu na Braču, nije bila u njegovu nego u društvu domaćeg estradnog stilista. Gdje se skrio Čarli?
Skriveni poljupci
Nešto dalje, skriven pokraj zatvorenog šanka, bio je Ćorluka sa 20-godišnjom pjevačicom Frankom Batelić. Oni su se, donosi ekskluzivne fotografije današnji broj dnevnog lista 24sata, cijelu večer ljubili i mazili te proveli jutro u apartmanu, odakle je izašao u nedjelju popodne. Tada ga je čekalo još šest sati putovanja do Moskve, gdje je u ponedjeljak ujutro morao biti na treningu.
Iz Lokomotiva doznajemo da ne vide problem u Ćorlukinu provodu za slobodnog dana. Iako nijedno od troje ljubavnih aktera nije bilo dostupno za komentar, jasno je da ovo ljeto Čarli ljubi – bez ograničavanja. I da mu i deseci sati putovanja za nekoliko nježnih trenutaka sa svojim omiljenim djevojkama ne predstavljaju zapreku

Foto: Tumblr.com
Izvor: I. Prgomet, M. Hnatyšyn/Vecernji.hr

See also  Ivana Marić - Kako je s njom

Akademija-Art