Kotromanović posjetio hrvatske vojnike u kampu Mike Spann

Ministar obrane Ante Kotromanović je tijekom boravka u Afganistanu u četvrtak posjerio sastavnice 20. hrvatskog kontingenta u operaciji ISAF koje su smještene na sjeveru Afganistana, u blizini grada Mazar e Sharifa

Tijekom posjeta sastavnicama u području odgovornosti Regionalnog zapovjedništva Sjever, Kotromanović se sastao s pripadnicima 1. MAT-a, kandačkog mentorskog tima, 1. PAT-a, policijskog mentorskog tima, 1. MN CS MAT-a, multinacionalnog mentorskog tima za rodove borbene potpore u kojem zajednički djeluju hrvatski i njemački časnici i dočasnici te s mentorima na razini brigade i korpusa, priopćeno je iz MORH-a.
Zapovjednici sastavnica koje su smještene u kampu Mike Spann Kotromanovića su pobliže upoznali sa svojim aktivnostima koje provode mentorirajući afganistanske kolege. Po povratku u Kabul, Kotromanović se sastao s hrvatskim pripadnicima koji borave u kampu Cobra. Na kraju druženja zapovjednik 20. HRVCON ISAF  Kotromanoviću je uručio uspomenicu i zahvalio mu se na posjeti hrvatskim snagama u operaciji ISAF.