Skip to content

Koja se frizura muškarcima najviše sviđa?

frizura-za-vjenčanje

Mada će mnoge iznenaditi, novo istraživanje je pokazalo da muškarci na ženi prvo primijete njenu kosu uprkos uvrženom mišljenju da su to oči, grudi ili guza

Prema anketi koju je proveo Zoosk.com, tri četvrtine muškaraca priznaje da će pohvaliti ženinu frizuru. Rezultati su pokazali da je muškarcima najseksi raspuštena ravna kosa.

To je priznalo 38 posto ispitanika, dok je raspuštena kovrdžava kosa na drugom mjestu, ali vrlo blizu prvom s obzirom da je za takvu frizuru glasalo 33 posto ispitanika.

Za podignutu kosu, bilo da je riječ o sofisticiranoj frizuri ili jednostavno vezanom repu, odlučilo se 13 posto muškaraca.

– Gotovo četvrtina žena izjasnila se da očekuje pohvale za frizuru, dok 71 posto žena ne očekuje da će njihov potencijalni budući partner primijetiti njihovu kosu na prvom izlasku, ali da će rado prihvatiti kompliment – kaže Jane Barret iz Zooska.

No muškarci su se mahom složili i u onome što ne vole kod žena, a to je definitivno masna i kosa s previše ‘preparata’. (Portal-plus.info)