Karolina Šprem i Marcos Baghdatis u dvorcu izrekli sudbonosno “da”

Još jedna dugogodišnja teniska veza okrunjena je brakom. U čarobnoj atmosferi dvorca Trakošćan, jučer su sudbonosno “da” izrekli varaždinska tenisačica, 27-godišnja Karolina Šprem i njezin dugogodišnji partner, ciparski tenisač Marcos Baghdatis (27)
 
Na vjenčanju se okupilo stotinjak uzvanika, uglavnom najbliže rodbine i prijatelja, među kojima je bilo i 30-ak Baghdatisovih rođaka. Mladenci su se kočijom odvezli u dvorac Trakošćan, za tu prigodu ukrašen hrvatskim i ciparskim zastavicama.Sve je podsjećalo na vjenčanje hollywoodskog para, a ne tenisača pa je, za trajanja svjetovnog vjenčanja, pristup dvorcu bio onemogućen i turistima i novinarima.

Trakošćan je bio “otvoren” kad su se zaputili u obližnju kapelicu i pred Bogom se zareći na ljubav. Svadbena zabava se pak održala u šatoru, koji je samo za tu priliku podignut uz trakošćansko jezero podno dvorca.

O vezi novopečenih supružnika, počelo se govoriti početkom 2010., za vrijeme Australian opena. Zagrljeni u šetnji Varaždinom mogli su se vidjeti već nekoliko mjeseci kasnije, kad je postalo i više nego jasno, da su svjetski poznati tenisači, vrlo ozbiljan ljubavni par.

Foto: Marko Jurinec/Pixsell
Uzvor: Robert Peharda/Vecernji.hr

Akademija-Art